corruptio

sådan är den…kafkavärlden

lex corruptio

leave a comment »

Eftersom Ratko Zindovic alias corruptio nu med full säkerhet är frigiven, polisen har försökt tysta honom – utan att lyckas – och den svenska lagföringen i samband med Zindovics frihetsberövande ICKE hade NÅGOT  med hans utlägg eller verksamhet på bloggarna  http://corruptio.blog.com/ och/eller http://www.corruptio.se/ har Ratko Zindovic, i samarbete med svenska polis- och åklagarmyndigheter, skapat vad som preliminärt kan kallas Lex Corruptio. Vilket innebär att vid all fortsatt Internetverksamhet i Sverige, det räcker att konsultera corruptios bloggar för att få veta vad som i Sverige, från och med idag 22 oktober 2010, ska betecknas som STRAFFBART FÖRTAL.
En fantastisk bedrift eftersom de gränser corruptio, polis- och åklagarmyndigheter i förening har stakat ut, ligger så fjärran från de som tidigare utgjorde råmärken för den svenska brottsbalkens femte kapitel. 
En förändring av rådande rättstillämpning med minus, för ett fåtal. Men med desto större och mer vittgående plus för alla andra..;)
Alf Susaeg
uppdaterat 2010-10-23  18:42

Written by susaeg

22 oktober, 2010 den 22:15

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s