corruptio

lex corruptio

Annonser

Eftersom Ratko Zindovic alias corruptio nu med full säkerhet är frigiven, polisen har försökt tysta honom – utan att lyckas – och den svenska lagföringen i samband med Zindovics frihetsberövande ICKE hade NÅGOT  med hans utlägg eller verksamhet på bloggarna  http://corruptio.blog.com/ och/eller http://www.corruptio.se/ har Ratko Zindovic, i samarbete med svenska polis- och åklagarmyndigheter, skapat vad som preliminärt kan kallas Lex Corruptio. Vilket innebär att vid all fortsatt Internetverksamhet i Sverige, det räcker att konsultera corruptios bloggar för att få veta vad som i Sverige, från och med idag 22 oktober 2010, ska betecknas som STRAFFBART FÖRTAL.
En fantastisk bedrift eftersom de gränser corruptio, polis- och åklagarmyndigheter i förening har stakat ut, ligger så fjärran från de som tidigare utgjorde råmärken för den svenska brottsbalkens femte kapitel. 
En förändring av rådande rättstillämpning med minus, för ett fåtal. Men med desto större och mer vittgående plus för alla andra..;)
Alf Susaeg
uppdaterat 2010-10-23  18:42

Annonser

Annonser