corruptio

sådan är den…kafkavärlden

intressant

leave a comment »

Från: corruptio1@hotmail.com
Datum: 12 november 2010 21:56
Ämne: RE: Intressant
Till: alfsusaeg@gmail.com

Ja, för dom som ingen erfarenhet har kan det komma som ”konspirations-fantasier”. 
Men jag kan polisens jobb vilket gör det lätt för mig att ”se” vad dom håller på med.
Hälsningar
C.

——–
.
Date: Fri, 12 Nov 2010 21:46:31 +0100
Subject: Intressant
From: alfsusaeg@gmail.com
To: corruptio1@hotmail.com
CC: 3r@5d-academy.se; aaron@nyheter24.se; anna.jakten@hotmail.com; annica.fahlstedt@svenskakyrkan.se; board@nkmr.org; borje@visacivilkurage.se; carinlindgren266@hotmail.com; chr@glocalnet.net; eric@infowars.se; erica_wallberg@hotmail.com; hyperdialog@gmail.com; info@rosenberg.se; info@vaken.se; jyrilina@yahoo.com; kaliber@sr.se; kjell.pedersson@telia.com; krister.renard@gluefox.com; lars.westman@vi-tidningen.se; lasse.johansson@sr.se; lee.tok@live.se; lennart.lundquist@svet.lu.se; lisa@lisart.se; mansklighet@yahoo.se; maria-pia.boethius@etc.se; marika_rissanen@hotmail.com; marten.schultz@juridicum.su.se; medierna@sr.se; mikehighlander@hotmail.com; niklaspersson2010@hotmail.com; ove.mollvik@tv4.se; par@atomer.se; publicerat@sr.se; ranger-conny@hotmail.com; severkligheten@gmail.com; suzannepodell@aol.com; uffegustavsson@hotmail.com; wargmane@hotmail.com; victoria@mendrix.se; yrsa.haggstrom@gmail.com; alfsusaeg@gmail.com
.
Hej igen!
.
Såg och lyssnade på din video hos Godmorgon Sverige och lade direkt ut en länk på ”din” sida.
Det för mig mest intressanta var din berättelse om ”borrningar i väggarna” och andra tecken på obehöriga verksamheter i anslutning till din bostad.
Jag skulle förstås aldrig i livet offentligt föra detta på tal om det inte funnits minst tre nu levande personer som jag tidigare har berättat för om samma erfarenheter som också du förmedlar i den intervju jag såg  och hörde…idag.
 
Borrningar av det slag du beskriver har av och till pågått (på Bergavägen 10, Åkersberga) under flera år och har ibland slagborrljuden varit så starka att jag väntat att ngt ska komma fram/ut i min lägenhet.
Vid flera sådana tillfällen har jag försökt spåra upphovet/borrljuden som alltid verkat komma uppifrån, ringt på överliggande lägenhet etc men aldrig lyckats.  Bortsett från att pågående borrningar omedelbart upphört och inga nya hörts den närmaste tiden därefter.
 
I våras, i samb med att kyrkan/Kenneth Flood bytte min saboterade hårddisk, upptäcktes ett samband som definitivt inte var förorsakat av slump.
Före ”ivårassabotaget” hördes i lägenheten oregelbundet men på samma/likartat sätt ett ”klagande” ljud. Påminde om en inte riktigt ylande men snarare ”gråtande” varg (fast jag adrig hört nån varg gråta..;) Frekvensen på den ljudbilden varierade upp och ned. Ganska starkt och tydligt men med diffus källa och verkade det (varg)ljudet, såvitt jag förstod, producerat av ngn sorts tongenerator.
Mer intressant var ”det andra ljudet”. En absolut ren och ”vass” ton med konstant frekvens som träffade ”mitt i skallen” när jag arbetade vid datorn (som då och före det aktuella sabotaget var placerad vid ytterdörren…pga av för kort internetsladd).
”Varggråten” och den fasta tonen uppträdde alltid  tillsammans. Kunde pågå som jag minns allt mellan 5-10 minuter och en halv timme eller mer. ”Ylet” gick inte att komma undan men den fasta tonen avtog kraftigt när jag flyttade huvudet ett par decimeter åt ngt håll och hördes inte alls om/när jag gick från datorn.
 
Hur som helst i smb med Kenneth Floods byte av hårddisken fick jag en längre internetsladd och flyttade tillbaka datorn till det gamla stället framför fönstret (för att få bättre luftbyte/ventilation).
Efter flytten slutade ”ylet” och kom inte tillbaka till den nya arbetsplatsen. Däremot kom efter ett tag nya borrningar igång varefter de tidigare ljudbilderna flyttats till ”andra” rummet med den fasta tonen fokuserad på huvudgärden på min säng vid balkongdörren.
Där fortsatte detta, vad det nu var, en bit in på sommaren men slutade sedan både borrningar, och ylanden helt.  Har iaf inget hört därefter.
 
Så är det. Och har jag som sagt flera gånger berättat om dessa märkliga borrningar och andra konstigheter för utomstående och kan nu konstatera att vi är två om i huvudsak samma ”övernaturliga” erfarenheter. Förstahandssådana…dessutom.
Skickar det här som ‘rundbrev’ …med ”försäkringskopia”…så att fler som vill får ta del. Lägger också ut mailet på ngn av bloggarna. Ljus&öppenhet…du vet..;)
 
Hälsningar
Alf 
PS. Kolla/kommentera ”den nya ansatsen”. Bu eller bä är OK
.

Written by susaeg

13 november, 2010 den 12:02

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s